Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pangasius ve slanině

Receptynakazdyden.cz
Vadí vám rybí kosti? Vyzkoušejte pangasiuse, který je bez kostí. Tentokrát v křupavé slanince!
Hodnocení uživatelů:
6 minut 10 - 15 minut Snadné Ryby

Ingredience

  • 2 filety z pangasiuse
  • 16 plátků anglické slaniny
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sušený nebo čerstvý tymián
  • sůl, čerstvě mletý pepř

Příprava

  1. Filet rozkrojíme podélně i příčně na půl tak, že dostaneme 4 kousky. Každý kousek osolíme, opepříme. Posypeme tymiánem, zakápneme trošku olivového oleje a vmasírujeme utřené stroužky česneku. Necháme 5 minut odpočívat.
  2. Každý kousek ryby obalíme do slaniny. Tak do 3 – 4 plátků na každý kousek. Dáme si rozpálit pánev a na ní opečeme kousky zabaleného pangasiuse ze všech stran, až bude hotový (cca 10 minut).
Tip: Podáváme s bramborovou kaší a skvělými omáčkami Hellmann's - Chilli, Pepper nebo Samba!
Tip: Vyzkoušejte i další skvělé recepty na ryby!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře