Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Papriková omáčka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
2-3 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 400 gram červené papriky
  • 2 kus cibulky šalotky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 kostka Knorr Zeleninového bujónu
  • 1-2 lžíce smetany například Rama Cremefine na vaření
  • 1 špetka bílý pepř
  • 1 špetka kayenský pepř
  • Knorr Aromat

Příprava

  1. Papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostičky. Cibulky oloupeme a nasekáme najemno.
  2. Papriku společně s cibulkou podusíme na olivovém oleji. Přidáme (125 ml) vody a rozdrobený Knorr Zeleninový bujón a přikryté vaříme na mírném ohni 10 minut.
  3. Uvařenou směs rozmixujeme. Do vzniklého pyré přimícháme smetanu a dochutíme Knorr Aromatem.
Tip: Omáčka se výborně hodí k vařenému masu, rybám nebo těstovinám Na obrázku vlevo: Omáčka z cukety Na obrázku vpravo: Papriková omáčka
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře