Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pažitko-vaječná svačinová pomazánka

Hodnocení uživatelů:
15 minut 6 porcí Snadné

Ingredience

  • 3 kusy uvařené vejce na tvrdo
  • 1 svazek čerstvá pažitka
  • 1 balení pomazánkové másla bez příchutě
  • 1 sáček majonézy Poličanka
  • 20 gramů rozpuštěné máslo
  • 1 lžička plnotučná hořčice
  • 1 stroužek česnek
  • dle chuti sůl, pepř

Příprava

  1. Pomazánkové máslo smícháme s majonézou a rozpuštěným máslem. Utřeme stroužek česneku (CZ) a přidáme se solí a hořčicí k máslu.
  2. Uvařená vejce na tvrdo oloupeme, přepůlíme a na prkénku rozmačkáme vidličkou. Pažitku opereme a nakrájíme na jemno.
  3. Vše přidáme do misky k máslové směsi a dobře promícháme. Necháme vychladnout v lednici.
Tip: Podáváme s čerstvým křupavým pečivem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře