Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Pažitko-vaječná svačinová pomazánka
Hodnocení uživatelů :
15 minut
6 porcí Snadné
Ingredience
- 3 kusy uvařené vejce na tvrdo
- 1 svazek čerstvá pažitka
- 1 balení pomazánkové másla bez příchutě
- 1 sáček majonézy Poličanka
- 20 gramů rozpuštěné máslo
- 1 lžička plnotučná hořčice
- 1 stroužek česnek
- dle chuti sůl, pepř
Příprava
- Pomazánkové máslo smícháme s majonézou a rozpuštěným máslem. Utřeme stroužek česneku (CZ) a přidáme se solí a hořčicí k máslu.
- Uvařená vejce na tvrdo oloupeme, přepůlíme a na prkénku rozmačkáme vidličkou. Pažitku opereme a nakrájíme na jemno.
- Vše přidáme do misky k máslové směsi a dobře promícháme. Necháme vychladnout v lednici.
Tip: Podáváme s čerstvým křupavým pečivem.
Žádný nový komentář.