Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pečená kachna

Hodnocení uživatelů:
20 minut 120 minut 4 porce Náročné S masem

Ingredience

  • 1 kus kachna
  • 2 kusy jablka
  • 1 kus cibule
  • 2 lžíce hladká mouka
  • dle chuti kmín
  • dle chuti pepř
  • dle chuti sůl

Příprava

  1. Kachnu posolíme a pokmínujeme.
  2. Do břicha jí dáme dvě rozkrojená, neloupaná jablka.
  3. Dáme do trouby a pečeme nejméně dvě hodiny při nižší teplotě.
  4. Bohatě podléváme a sbíráme vypečený tuk.
  5. Na závěr zaprášíme šťávu moukou a jablka vyjmeme.
  6. Když je kachna hotová, má hnědou křupavou kůrku a jablka jí dodají svěží chuť.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře