Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pečená kachna s bramborovým salátem

Hodnocení uživatelů:
45 minut 90 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

Kachna

Bramborový salát

  • 1 kilogram brambory
  • 1 sklenička Moravanka
  • 2 kusy cibule
  • 1 kus jablko
  • 1 lžička sůl
  • 0,5 lžičky mletý pepř
  • 400 mililitrů Hellmann's Majonéza

Příprava

  1. Kachnu si naporcujeme, osolíme a okmínujeme, pak vložíme do pekáče. Podlejem vodou a dáme do trouby. Na teplotu 180 stupňu asi na 1,5 hodiny. Mezitím ji chodíme otáčet zhruba po půl hodině.
  2. Vychladlé oloupané brambory kráječem nakouskujeme, přidáme Moravanku, na kostičky nakrájené jablko, najemno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, majonézu a promícháme. Mužeme vylít i vodu z Moravanky pro lepší chuť. Osobně přidávám ještě pár lžiček výpeku z kachny.
Tip: Do salátu můžeme přidat pár lžiček výpeku z kachny.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře