Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pečená svíčková po anglicku

Receptynakazdyden.cz
Výborný recept na hovězí svíčkovou připravenou za pár minut!
Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné S masem

Příprava

  1. Maso omyjeme, osušíme a vetřeme do něj olej, sůl a pepř. Poté ho prudce opečeme z obou stran na dvou lžících oleje (pečeme na anglický způsob, tzn. zprudka tak, aby zůstalo uvnitř růžové). Maso vyndáme a do výpeku přidáme plechovku rajčat a chvilku prohřejeme.
  2. Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na zbylém oleji. Přidáme očištěné fazolové lusky, osolíme, opepříme a přikryté dusíme 10 minut.
  3. Pečené maso nakrájíme na plátky a podáváme s fazolovými lusky, podušenými rajčaty a Tatarskou omáčkou HELLMANN’S.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře