Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pečené Portobello Hellmann's

Receptynakazdyden.cz
Jednoduchý recept na skvělé plněné žampiony, které můžete jíst jako hlavní chod nebo k oblíbeným steakům!
Hodnocení uživatelů:
10 minut 15 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Žampión oloupeme, ochutíme soli, pepřem a lehce zakápneme olejem. Dáme na pečící papír.
  2. Zeleninu nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme na oleji, ochutíme soli, pepřem, tymiánem a majonézou.
  3. Touto směsí naplníme žampióny, na jednotlivou porci rozložíme sýr a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 200 °C cca 10 minut.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře