Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pečený bůček

Hodnocení uživatelů:
15 minut 60 minut 6 porcí Snadné S masem

Ingredience

  • 2 kusy bůček
  • dle potřeb sádlo
  • dle potřeb cibule, kmín, sůl, voda

Příprava

  1. Bůček opláchneme, cibuli nakrájíme, vymastíme plech.
  2. Do něj vložíme bůček, posypeme cibulí, kmínem, posolíme, zalijeme vodou a dáme přikryté do trouby.
  3. Pečeme na 200°C a v pruběhu polévamé vypečenou štávou a popř.podléváme.
  4. Před koncem odkryjeme a pečeme, tak aby maso chytlo barvu.
Tip: Podáváme se zelím a knedlíkem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře