Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pečený čaj jablečný s pomerančem a skořicí

Hodnocení uživatelů:
20 minut 120 minut 10 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 4 jablka
  • 2 pomeranče
  • 1 kilogram cukru krystal nebo krupice
  • 2 lžičky skořice mleté
  • 0,5 litru vody

Příprava

  1. Omyté ovoce nakrájíme na drobné kostky, dáme na plech přisypeme cukr i skořici a dáme do předem vyhřáté trouby na 200°c. Pečeme asi 2 hodiny při téže teplotě. Hotový čaj ihned plníme do skleniček, zavíčkujeme a otočíme dnem dolů. Skladujeme v temnu a vydrží ve skleničce i 1 rok.
  2. Nakrájené ovoce
  3. Na přípravu čaje potřebujeme 1 polévkovou lžíci pečeného čaje a zalejeme horkou vodou.
  4. Přendáme do sklenic, ihned zavíčkujeme a otočíme dnem dolů.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře