Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pečený nordický losos se studenou švédskou omáčkou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 10 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Lososa nakrájíme na jednotlivé porce, ochutíme kořením na ryby, citronovou šťávou a na oleji pečeme do růžova.
  2. Majonézu Hellmann´s, zakysanou smetanu, hořčici a med společně důkladně promícháme v kompaktní omáčku. Omáčku podle potřeby ochutíme a vmícháme jemně nasekané kapary. Vzniklou studenou omáčkou přeléváme jednotlivé porce ryby. Zdobíme řezem limetky a větvičkou čerstvého kopru.
Tip: Vhodná příloha: Smetanové nebo pečené brambory
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře