Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pečený pangasius s bramborem

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

Ryba

Příloha

  • 5 kusů brambory
  • dle chuti sůl
  • dle chuti kmín
  • 1,5 litru voda
  • 1 kus cibule
  • 10 dekagramů anglická slanina
  • kousek máslo

Příprava

  1. Rybu omyjeme, osolíme, okořeníme a dáme do pekáče s trochou másla a vody, pečeme asi 20 min. (můžeme otočit).
  2. Brambory oškrábeme, nakrájíme na kolečka a dáme uvařit.
  3. Cibuli a anglickou slaninu nakrájíme na kousky a opečeme. Dáme na brambory na talíři.
Tip: Lze použít jakoukoliv rybu s kůží
Tip: Jako přílohu lze použít pečivo
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře