Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pečínka z křepelky na římský způsob

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 70 minut 4-6 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 8 kusů křepelek můžou být i mražena
  • 1 kilogram brambor
  • 20 dekagramů cibule
  • 20 dekagramů hub malé, žapmpiony
  • 20 dekagramů slaniny uzené, prorostlé
  • pepř
  • majoránka
  • sůl
  • olej
  • 4 stroužky česneku

Příprava

  1. Před pečením připravíme římský hrnec -- namočíme jej do studené vody asi na 20 minut.
  2. Zeleninu očistíme a nakrájíme na stejnou velikost. Houby necháme v celku, pak všechno uložíme na spodek do připraveného hrnce. Dobře ochutíme a pokropíme troškou oleje.
  3. Připravené křepelky důkladně umyjeme, ze všech stran ochutíme kořením, pak po jedné zabalíme do slaniny.
  4. Mísu dáme do trouby a pečeme 60 minut pod pokrývkou, pak na 10 minut bez pokrývky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře