Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

PEJSEK - zmrzlinový dezert

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut Snadné

Ingredience

  • 1 kopeček Big Milk Nugat
  • 1 plátek žlutý meloun
  • 1 kus dortové oplatky
  • 1 kulička červené hroznové víno
  • 2 kusy hnědé nebo modré lentilky
  • 1 kus malé růžové bonbony

Příprava

  1. Ze zmrzliny Algida Big Milk Nugat naberte velký kopeček a položte ho do středu malého talíře.
  2. Meloun nakrájejte na tenké plátky a vyřežte z nich ovál. Ten položte na kopeček zmrzliny a vytvořte tak pejskovi hřívu.
  3. Pomocí velké bobule hroznu, ze které 1/3 odříznete, vytvořte čumáček a do něj vmáčkněte malý růžový bonbón.
  4. Nyní na zmrzlinu položte lentilky, jež budou představovat pejskovy oči.
  5. Z oplatků vyřízněte malé kruhy a ty umístěte po stranách kopečku zmrzliny. Budou to velké psí uši.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře