Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pekelně ostré Tortillas

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1 kilogram kuřecí maso ze stehen
  • 2 lžíce papriková pasta
  • 1 kus cibule
  • 1 kalíšek fazole v chilli omáčce
  • 1 kalíšek sterilované zeleniny (Makedonská směs)
  • dle chuti olej
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

Příprava

  1. Kuřecí maso nakrájíme na širší nudličky, osolíme, opeříme a promícháme s pikantní paprikovou pastou.
  2. Rozpálíme pánev s olejem a maso velmi prudce opečeme tak aby maso bylo hotové a zůstalo příjemně šťavnaté. K takto lahodně pikantnímu – ostrému masu, přidáme na jemno nakrájenou cibuli na nudličky a obsah konzervy se sterilovanou zeleninou a necháme dusit společně s masem.
  3. Sterilovaná zelenina již při vložení je hodně měkká a dalším dušením nám příjemně zahustí masový základ. Jakmile je zelenina skoro rozvařená, tak přidáme sterilované fazole a již necháme jen prohřát.
Tip: Podáváme v teplých plackách Tortillas, které po naplnění nemotáme do kornoutu, ale pouze přeložíme na polovic.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře