Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pekingské placky

Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 3 kuřecí prsa
  • 1 sklenička leča
  • 4 vejce
  • 2 lžíce kečupu
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce worcestrové omáčky
  • 1 lžička soli
  • 200 gramů solamylu

Příprava

Kuřecí prsa si nakrájíme na malé kousky. Do velké mísy dáme všechny suroviny a dobře promícháme. Vznikne nám směs, která je hustá přibližně jako bramborákové těsto. Tuto směs dáme odpočnout do lednice, nejlépe přes noc. Druhý den směs vytáhneme z lednice, promícháme a necháme stát pár minut při pokojové teplotě. Masovou směs nanášíme šufánkem nebo lžící do rozpáleného oleje. Pekingské placky smažíme z každé strany přibližně 5 minut, záleží na velikosti. Jako přílohu můžeme použít brambory, hranolky, nebo pouze zeleninový salát.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře