Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Perkelt z kuřecích zadních čtvrtek

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 45 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 8 kusů kuřecích zadních čtvrtek
  • 1 kus cibule
  • 1 paprika nebo lečo
  • 1 rajče nebo lečo
  • 1 lžička mleté papriky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička mouky
  • sůl
  • 1 lžička Knorr Inspirace Chilli Con Carne
  • 1 lžička Knorr Bohatý bujón na Guláš
  • pepř

Příprava

  1. Zadní čtvrťky umyjeme, očistíme a žlázy určitě vykrojíme.
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno, opražíme na oleji do zlatava, pak k ní přidáme nakrájané maso, papriku, rajče a smažím, dokud nepustí tuk..
  3. Posypeme červenou paprikou a moukou, mícháme pár sekund, pak přilijeme vodu. Podle chuti přidáme Knorr Inspirace Chilli Con Carne a Knorr Bohatý bujón na guláš.
  4. Necháme dusit 30-40 minut, pak přivedem k varu a svaříme na potřebnou hustotu.
Tip: Podáváme s noky nebo jinými těstovinami.
Tip: Chuť obohatíme přidáním trochy smetany.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře