Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pikantní květák na mozeček

Hodnocení uživatelů:
15 minut 25 minut 3 porce Středně obtížné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

  • 1 květák
  • 1 lžička koření do polévky
  • sůl a pepř dle potřeby
  • sádlo na smažení
  • 1 větší cibule
  • 1 lžíce kmínu
  • 6 vajec

Příprava

  1. Květák omyjeme a rozebereme na menší růžičky. Dáme vařit do osolené vody. Necháme asi 5 minut povařit, stáhneme a necháme dojít ve vodě, aby květák sůl dobře nasákl.
  2. Poté ho necháme okapat, na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme květák, rozšťoucháme na hrubší kousky, přidáme koření a vejce.
Tip: Stejným způsobem se dá připravit i brokolice. Je jemnější.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře