Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pikantní pomazánka

Hodnocení uživatelů:
25 minut 10 minut 15 porcí Snadné Jemně pálivé

Ingredience

Pomazánka

  • 2 lžíce olej
  • 1 lžíce ocet
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžičky cukr
  • 1 špetka pepř
  • 440 mililitrů Hellmann's Majonéza
  • 40 dekagramů měkký salám
  • 1 kus červená paprika
  • 2 kusy cibule
  • 1 lžička sůl

Ostatní

  • 2 kusy veka
  • 30 dekagramů na ozdobení - salám, sýr, zelenina

Příprava

  1. Svaříme olej, ocet, kečup, hořčici, necháme zchladnout, přidáme cukr, pepř, majonézu, sůl, nadrobno nakrájenou cibulku, nadrobno nakrájený salám a červenou papriku. Mažeme na večku nebo na rohlíky, zdobíme buď jenom petrželkou, sekanou pažitkou nebo klasicky jako chlebíčky nebo jednohubky dle chuti.
  2. K pomazánce si můžeme udělat i topinky, lepší ale budou jen nasucho opečené, nebo udělané v toustovači.
Tip: Pokud potřebujeme více pomazánek na více druhů jednohubek, uděláme tuto pomazánku jen z poloviční dávky.
Tip: Je moc dobrá také na opečený bílý toast nebo na krekry.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře