Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pljeskavica s grilovanými rajčaty

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 5 minut 3 porce Snadné S masem

Příprava

  1. Maso osolíme, opepříme a pomocí mokrých rukou vytvoříme 4 stejné plátky – pljeskavice (tenké asi 1 cm, během pečení se scvrknou). Pljeskavice dáme na horký gril a opékáme cca 2 minuty z každé strany. (uvnitř můžou zůstat růžové). Zároveň s masem dáme na gril rozpůlená rajčata řezem na gril a pečeme do změknutí.
  2. Podáváme s Tatarskou omáčkou Hellmann’s smíchanou s nasekanými lístky tymiánu kayenským pepřem , pivem a na kolečka nakrájenou mladou cibulkou. Servírujeme s opečenou ciabatou nebo celozrným či tmavým pečivem a listem salátu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře