Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Poctivá vepřová krkovice v pivní marinádě

Receptynakazdyden.cz
Opravdové jídlo pro velké chlapy, kde je dominantou kromě pořádného kusu masa, i Knorr Bohatá šťáva.
Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut Snadné

Ingredience

  • 1,5 kg vepřové krkovice bez kosti
  • 300 ml světlého piva
  • 6 stroužků česneku
  • tabasco
  • 30 g hrubozrnné hořčice
  • sůl
  • 2 vaničky Knorr bohaté šťávy na světlá masa
  • hrst posekaného rozmarýnu

Příprava

  1. Krkovici naporcujeme na čtvrt kilové steaky a zlehka palicí naklepeme. Osolíme, potřeme tabascem, utřeným česnekem, hrubozrnnou hořčicí, posypeme posekaným rozmarýnem a zalijeme pivem. V chladu necháme marinovat.
  2. Poté opečeme do hotova na pánvi a do zbylého výpeku přilijeme vodu, ve které rozpustíme 2 vaničky Bohaté šťávy a pomalu přivedeme k varu.
  3. K jídlu se hodí domácí čerstvé pečivo nebo pečené brambory.
Tip: Vyzkoušejte i další recepty s masovou šťávou!
Tip: Nová Bohatá štáva Knorr poskytne Vašim omáčkám bohatou masovou chuť a správnou konzistenci. Chcete se dozvědět více? Stačí kliknout.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře