Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Poctivý maďarský guláš

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 90 minut 6 porcí Středně obtížné Jemně pálivé S masem

Ingredience

Příprava

  1. Na rozpáleném oleji osmahněte cibulku a papriku. Pak přidejte maso na kostky a smažte do hněda. Přidejte česnek, bobkový list a poté zalijte vodou. Vařte na mírném plameni přibližně 45 minut.
  2. Následně dejte do hrnce ještě pastyňák a snítky celeru. Pokud je to nezbytné, můžete přilít ještě trochu vody. Vše nechejte 30 minut povařit.
  3. Když jsou zelenina s masem uvařené téměř do měkka, přidejte na kostky nakrájená rajčata, citronovou kůru a podle chuti pepř. Na mírném plameni povařte dalších 15 minut. Guláš podávejte ozdobený nasekanými bylinkami.
Tip: Místo koření lze použít Knorr Inspirace Maďarský guláš.
|
|
| Tisk
Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře