Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka jablečno-celerová

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 6 porcí Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Nakrájejte celer a jablka na malé kostičky a cibuli na drobné kousky.
  2. Smažte cibuli v hrnci s tukem, až zesklovatí a přidejte celer a jablka. Smažte dalších 10 minut, až se jablka začnou rozpadat a celer změkne.
  3. Rozpusťte kostky Knorr Bujón Zeleninový v jednom a půl litru vody. Vlijte bujón do hrnce se zeleninou a jablky a 20 minut vařte. Podle chuti přidejte muškátový oříšek, pepř a sůl.
  4. Uvařenou polévku rozmixujte nebo propasírujte přes sítko. Pokud je polévka příliš hustá - přidejte trochu vody. Odstavte k vychladnutí. Uložte studenou polévku na 5 hodin v lednici. Servírujte na studeno.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře