Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka pak choi

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Do rendlíku vlijte vodu, přidejte Knorr Bujón Slepičí a uvařte silný bujón.
  2. Následně nakrájejte krkovičku na plátky, rozdrťte česnek, utřete zázvor a přidejte vše do rendlíku spolu se dvěma lžícemi sójové omáčky.
  3. Vařte 3 minuty od okamžiku varu, poté přendejte krkovičku na rozehřátou pánev.
  4. Přidejte zbytek sójové omáčky, med a několik lžic vývaru. Smažte po dobu 5 minut dokud maso nebude hnědé. Poté je nakrájejte na nudličky.
  5. Do rendlíku s vývarem vhoďte hlávky zelí nakrájené na čtverce, jarní cibulku nakrájenou na proužky, nudle a žampióny nakrájené na kolečka. Vařte po dobu 5 min. Maso nandejte do mističek a zalijte je polévkou.
|
|
| Tisk
Absolutně geniální. Budu vařit pokaždé, když se dostanu k pak choi. Fakt exotická dobrota.
Natálie Nytrová | 1.4.2015 12:06 1
Odpověď na 1. Komentář.
Dobrý den, Natálie, uplně přesně nevím jakým způsobem to myslíte. Ale pak choi neboli čínské zelí je jednoduše dostupné. Třeba v Albertu Hypermarketu.
Receptynakazdyden.cz | 1.4.2015 14:56 2
Odpověď na 2. Komentář.
nebo Sapa tržnici.
Receptynakazdyden.cz | 1.4.2015 14:56 3
Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře