Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Polévka ramen s kachním masem
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
10 minut
30 minut
4 porce Středně obtížné S masem
Ingredience
- 200 gramů kachní prsa
- 1 kalíšek Knorr Bohatý bujon hovězí
- 1 litr hovězí bujón
- 20 mililitrů sójová omáčka Kikkoman*
- 80 gramů hlíva ústřičná
- 100 gramů zelené fazolky
- 2 kusy vejce (uvařená natvrdo)
- 10 gramů čínské zelí
- 20 gramů bambusové výhonky
- 20 gramů zelený hrášek mražený
Příprava
- Uvařte hovězí bujón, dochuťte ho několika kapkami sójové omáčky a kalíškem Knorr Bohatý bujón Hovězí.
- Kachní prsa naložte do zbývající sójové omáčky. Odstavte na 20 minut a následně usmažte tak, aby uvnitř byla ještě růžová.
- Hlívu nakrájejte na proužky, uvařte ve vývaru, ze zelených fazolek odstraňte stopky, uvařte ji v osolené vodě.
- Těstoviny ze tří balení nudlí Knorr zalijte vařící vodou, nádobu přikryjte a odstavte na 4 minuty, aby nudle změkly.
- Zelí nakrájejte na tenké proužky, zelený hrášek také.
- Do čtyř misek rozdělte odkapané nudle, kousky hub, zelený hrášek, kousky zelených fazolek, plátky kachních prsou, čínské zelí, půlku vejce a bambusové výhonky. Vše zalijte vařícím bujónem.
- * dostupná je také sójová omáčka této značky se sníženým obsahem soli.
Žádný nový komentář.