Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka s červenými a bílými fazolemi

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 min 10 min 4 porce Snadné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Připravte na 0,75 l vody krémovou polévku Knorr Krémová polévka s liškami podle návodu, který je uvedený na obalu.
  2. V průběhu vaření přidejte rajčatový protlak a čubricu.
  3. Fazole z konzervy propláchněte vodou a přeložte do kastrůlku. Červené a bílé fazole samostatně. Ke každým přidejte cca 100 ml vařící se polévky a chilli.
  4. Fazole silně ohřejte a následně rozmixujte. Každé samostatně.
  5. Hotové jídlo dochuťte šťávou ze 3/4 citrónu.
  6. Promíchejte polévku ze světlých fazolí se smetanou a se zbytkem citrónové šťávy. Opětovně přiveďte do varu. Obě části polévky spojte dekorativním způsobem na talíři nebo v polévkové míse.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře