Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka s kusy hovězího, se zeleninou a s jemnými těstovinami

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Rozpusťte kostku Knorr Bujón Hovězí v 1,5 litru vody.
  2. Nakrájejte hovězí maso na malé kousky, umyjte a nakrájejte žampióny. Umyjte a nakrájejte fazolové lusky a mrkev nakrájej na tenké proužky v délce asi 4 cm.
  3. Oloupejte a nakrájejte cibuli, oloupejte česnek a prolisujte.
  4. Rozpusťte máslo na středním plameni v hrnci s tlustým dnem. Přidejte maso, mrkev, žampióny a cibuli. Za stálého míchání asi 7 minut smažte dozlatova. *
  5. Přidejte bujón, fazolové lusky, sójovou omáčku, česnek a zázvor. Vše vařte na malém plameni asi 15 minut.
  6. Přidejte malé těstoviny, vařte asi 6 minut a okořeňte čerstvě mletým pepřem. Horkou polévku můžete servírovat posypanou parmazánem, navrch můžete ještě dát několik lístků čerstvé bazalky. * Je nutné dávat pozor, aby se máslo nepřipálilo, protože pak by jídlo bylo nechutné a nezdravé.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře