Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka s rýží a hráškem

Hodnocení uživatelů:
5 minut 15 minut 6-8 porcí Snadné

Ingredience

  • 2 litry masový vývar
  • 1 plechovka hrášku
  • 2 hrsti uvařená rýže
  • hrst strouhaná zelenina (mrkev, petržel, celer)
  • dle chuti oříšek másla, sůl, pažitka/petrželová nať

Příprava

  1. Do hrnce nalijeme scezený a části tuku zbavený masový vývar.
  2. Do vřícího vývaru vložíme jemně nastrouhanou směs kořenové zeleniny, uvařenou rýži a sterilovaný hrášek. Povaříme do změknutí kořenové zeleniny a poté vložíme pro zjemnění oříšek másla s nasekanou pažitkou nebo petrželovou natí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře