Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka z hlívy

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 4 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 500 gramů hlíva
  • 1 kostka hovězí bujón Knorr
  • 1 kus cibule

Příprava

  1. Hlívu nakrájíme na nudličky a společně s bujonem dáme vařit. V druhém kastrůlku si osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme papriku, gulášové koření a nakonec česnek, potom odstavíme.
  2. Když je hlíva uvařená (asi po 20 minutách), vývar zahustíme jíškou, přidáme do něj základ z cibule a koření a provaříme.
Tip: Dochutíme solí, vegetou, pepřem a majoránkou.
Tip: Přidáme papriku, gulášové koření a nakonec česnek.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře