Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka z kysaného zelí

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 35 minut 2 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 15 dekagramů uzené klobásy
  • 20 dekagramů kysaného zelí
  • 1 mrkev
  • 1 kořen petržele
  • 1 kus rajče nebo rajčatový protlak
  • 1,5 dl vody
  • 1 kus bobkový list
  • 1 lžička celého pepře
  • Knorr Aromat
  • sůl
  • olej

Příprava

  1. Klobásu nakrájíme na kolečka a na kapce oleje opékáme asi 2 minuty. Zalijeme 1,5 l vody.
  2. Mrkev a kořen petržele očistíme, nakrájíme na kolečka a společně s rajčetem dáme do polévky. Kysané zelí dáme na krájecí plochu a překrájíme na malé kousky, také přidáme do polévky. Dochutíme pepřem, bobkovým listem, Knorr Aromatem a solí. Vaříme 30 minut.
Tip: Můžeme podávat i se smetanou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře