Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka z vepřových žeber

Hodnocení uživatelů:
10 minut 45 minut 8 porcí Středně obtížné

Ingredience

  • 500 gramů vepřová žebra
  • 3 kusy mrkev
  • 3 kusy cibule
  • 3 kusy petržel
  • 2 kusy vejce
  • 2 lžíce polohrubá mouka

Příprava

  1. Maso dáme vařit do tlakového hrnce společně se zeleninou, cibulí a česnekem. Vaříme asi 20 minut. Maso vyndáme, vykostíme, nakrájíme na kousky.
  2. Vejce vyšleháme společně s moukou a zavaříme do vývaru, nakonec vložíme maso, přidáme petrželku.
Tip: Ochutíme solí, pepřem vegetou podle chuti.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře