Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka ze zelených fazolek a brambor

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Uvařte 1,5 litrů vody a přidejte kostky Knorr Bujón Hovězí.
  2. Fazolové lusky umyjte a zbavte stonků. Následně nakrájejte na kousky o délce 3-4 cm. Můžete také použit fazolové lusky mražené.
  3. Oloupejte a opláchněte brambory. Přidejte je k vývaru spolu s fazolkami a uvařte.
  4. Přidejte kečup, žloutky a petrželovou nať.
  5. Okořeňte dle chuti. Polévku ze zelených fazolek a brambor servírujte ihned po uvaření.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře