Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polévka ze zelených fazolek a rajčat

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Připravte vývar z 1,5 litru vody a 3 kostek Knorr Bujón Hovězí.
  2. Fazolky umyjte, zbavte je stopek a nakrájejte je na kousky o délce 3-4 cm (můžete využít také mražené zelené fazolky ). Přidejte je k vývaru a vař.
  3. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na osminy.
  4. Žampióny očistěte a nakrájejte, následně je osmažte, poprašte moukou a pražte je, dokud nebudou lehce dozlatova.
  5. Žampióny smíchejte s fazolkami, rajčaty, hráškem a smetanou. Polévku ze zelených fazolek a rajčat vařte 10 minut.
  6. Dochuťte kořením Knorr Aromat.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře