Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Polská kroupová polévka
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
5 minut
35 minut
4 porce Snadné Bezmasé
Ingredience
- 4 kusy sušené houby
- 2 kalíšky Knorr Bohatý bujon kuřecí
- 15 dekagramů ječmenné kroupy
- 50 dekagramů brambory
- 2 kusy cibule
- Knorr Aromat
- 4 lžíce margarín Rama Culinesse
Příprava
- Houby umyjte, namočte a uvařte. Následně je nakrájejte na kostičky.
- Kroupy opláchněte, zalijte vařícím vývarem připraveným z 1,7 litru vody a kalíšků Knorr Bohatý bujón Kuřecí a za častého míchání vařte na mírném ohni.
- Po 20 minutách vaření přidejte ke kroupám brambory nakrájené na kostičky a vařte do chvíle, kdy budou měkké.
- Cibuli nakrájejte nadrobno a opečte ji. Přidejte k polévce spolu s houbami a vývarem z nich. Chvíli povařte.
- Polévku dochuťte kořením Knorr Aromat. Kroupovou polévku posypte posekanou petrželovou natí a servírujte hned po připravě.
Žádný nový komentář.