Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Polská kroupová polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 35 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 4 kusy sušené houby
  • 2 kalíšky Knorr Bohatý bujon kuřecí
  • 15 dekagramů ječmenné kroupy
  • 50 dekagramů brambory
  • 2 kusy cibule
  • Knorr Aromat
  • 4 lžíce margarín Rama Culinesse

Příprava

  1. Houby umyjte, namočte a uvařte. Následně je nakrájejte na kostičky.
  2. Kroupy opláchněte, zalijte vařícím vývarem připraveným z 1,7 litru vody a kalíšků Knorr Bohatý bujón Kuřecí a za častého míchání vařte na mírném ohni.
  3. Po 20 minutách vaření přidejte ke kroupám brambory nakrájené na kostičky a vařte do chvíle, kdy budou měkké.
  4. Cibuli nakrájejte nadrobno a opečte ji. Přidejte k polévce spolu s houbami a vývarem z nich. Chvíli povařte.
  5. Polévku dochuťte kořením Knorr Aromat. Kroupovou polévku posypte posekanou petrželovou natí a servírujte hned po připravě.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře