Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Pomazánka Vysočina
Hodnocení uživatelů :
15 minut
8 porcí Středně obtížné
Ingredience
- 250 gramů salám Vysočina vcelku
- 180 gramů pomazánkové máslo natural
- 1 lžička plnotučná hořčice
- 3 lžičky Hellmann's Majonéza
- 4 trojúhelníčky taveného sýru
- 1/2 cibule
- dle chuti sůl, pepř
Příprava
- V masovém mlýnku pomeleme salám Vysočina společně s cibulí a následně přidáme pomazánkové máslo, plnotučnou hořčici, tavený sýr, sůl, pepř a majonézu.
- Promícháme a po vychlazení natíráme na čerstvý chléb nebo křupavé rozpečené bagety.
Tip: Necháme vychladit, tím nám pomazánka i trošku zhoustne.
Žádný nový komentář.