Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pomazánka ze pstruha

Hodnocení uživatelů:
20 minut 3 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 500 gramů čerstvý pstruh
  • 100 gramů pomazánkové máslo bez příchuti,
  • 50 mililitrů (sáček) Nordic dressing Heinz
  • dle chuti jemně nasekaná pažitka, sůl, pepř

Příprava

  1. Nejlépe čerstvého vykuchaného pstruha vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut na mírném ohni. Po uvaření pstruha zbavíme kůže a lehce vykostíme. Maso necháme vychladnout.
  2. Do misky dáme dressing, pomazánkové máslo, nasekanou pažitku a smícháme. K této směsi přidáme obrané maso ze pstruha, které jsme si za pomoci vidličky rozmačkali. Vzniklou směs osolíme, opepříme a dobře promícháme.
  3. Pomazánku necháme vychladit a podáváme na kanapkách z rohlíku nebo bagety.
Tip: Zdobíme tenkými pásky čerstvé mrkve.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře