Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Portobello burger s červenou cibulkou

Receptynakazdyden.cz
Burger nemusí být jenom z masa. Vychutnejte si jednu šťavnatou bezmasou variantu!
Hodnocení uživatelů:
5 minut 20 minut Snadné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

Na 1 porci

  • 1 hlavička žampionu portobello
  • sůl
  • pepř
  • tymián
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 velká tmavá celozrnná houska
  • hrst rukoly
  • 1 paprička kozí roh
  • 1/2 červené cibule
  • 1 lžíce Hellmann's

Příprava

  1. Olivový olej smícháme s tymiánem, přidáme sůl a pepř. Portobello pomažeme směsí z olivového oleje a položíme na gril, tak aby bylo vidět žebrování. Grilujeme zhruba 20 minut. Poté otočíme a grilujeme dalších 5 minut. Housku rozkrojíme napůl a na grilu opečeme z obou stran dokřupava. Na gril dáme na 5-10 minut i kozí roh (chilli papričku) pro zvýraznění chuti.
  2. Na spodní část housky dáme lžíci tatarské omáčky Hellmann´s, rukolu, opečený žampion, přidáme nasekanou cibulku, opečenou papričku a vrchní stranu opečené housky.
Tip: Inspirujte se dalšími skvělými recepty na burger!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře