Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pošírovaná treska

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
50 minut 4 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Rybu očistíme, vložíme do pekáčku. Očištěnou zeleninu nakrájíme na tenká kolečka a dáme do hrnce s 1200 ml vody. Uvedeme do varu a 10 minut povaříme.
  2. Potom vmícháme zeleninový bujón KNORR a odstavíme z ohně. Vývar se zeleninou nalijeme do pekáčku k rybě, přidáme omyté bobkové listy. O
  3. solíme, opepříme, pekáček zakryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 160°C. Pošírujeme zhruba 25-30 minut. Poté odstraníme alobal, rybu opatrně vyjmeme, rozdělíme na porce.
  4. Podáváme s dušenou jarní zeleninou a rýží nebo bramborami.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře