Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pražená tarhoňa s klobásou a petrželí

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 25 minut 3-4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 25 dekagramů tarhoni
  • 1 svazek petrželové naťi čerstvé
  • 3 lžíce oleje
  • 1 kus Knorr Bujón Slepičí
  • 1 lžička soli
  • 2 špetky pepř
  • 20 dekagramů klobásy

Příprava

  1. Z klobásy svlékneme střívko, poté ji nakrájíme na kolečka. Osmahneme ji na trošce oleje, poté klobásu vyndáme z pánve.
  2. Na tom samém oleji do světlehněda opražíme tarhoňu.
  3. Dolijeme asi 4 dl vody, osolíme, opepříme, rozdrobíme bujón a pod pokličkou vaříme doměkka. Často mícháme a je-li to nutné, doléváme vodu.
  4. Petrželku opláchneme a nasekáme nadrobno.
  5. Když tarhoňa změkne, vypneme plotnu a promícháme ji s klobásou a petrželkou.
Tip: Kdo chce, může použít i pikantní klobásu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře