Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Přeliv z uzeného sýra, slaniny a smetany

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 10 minut 4-6 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 20 dekagramů anglické slaniny
  • 10 dekagramů cibule
  • 2 dl smetany na vaření
  • 10 dekagramů uzeného sýra
  • mateřídoušky
  • Knorr Aromat

Příprava

  1. Na kostičky nakrájenou slaninu zahříváme v pánvičce do sklovata. Přidáme najemno nakrájenou cibulku a smažíme do zlatova. Naředíme smetanou. Kořeníme. Převaříme.
  2. Nabereme na jakékoliv maso, zasypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě.
Tip: Ragú můžeme doplnit o houby a nadrobno nakrájenou vařenou krkovičku.
Tip: Lze například přelít přes řízek a zapéct!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře