Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Přírodní rajčatová šťáva
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
20 minut
60 minut
10 porcí Středně obtížné Bezmasé
Příprava
- Rajčata ve studené vodě dobře umyjeme a zkažené části vyřežeme. Nakrájíme na větší kousky.
- Dáme do hrnce a za občasného míchání vaříme půl hodiny.
- Ještě za tepla propasírujeme přes sýto.
- Šťávu dáme opět vařit asi na půl hodinu (když je velmi řídká, necháme vařit déle).
- Vypneme vařič a vmícháme konzervační látky.
- Zabalené v ručníku a v peřině necháme na suchém místě vystydnout.
Tip: Při podávání můžeme dle chuti ochutit.
Tip: Ze šťávy můžeme připravit rajčatovou polévku, rajčatovou omáčku, omáčku na pizzu, atd.
Žádný nový komentář.