Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Provensálská zeleninová polévka
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
5 minut
25 minut
6 porcí Snadné Bezmasé
Ingredience
- 1 lžíce olivový olej
- 1 kus cibule
- 1 kus pórek
- 1 kus celer
- 1 kus mrkev
- 1 kus fazole v konzervě
- 1 kus konzerva rajčatového protlaku
- 2 stroužky česnek
- 1 kalíšek Knorr Bohatý bujon kuřecí
- 2 lžíce parmezán
- 1 lžička provensálské bylinky
Příprava
- Rozehřejte olivový olej ve velkém hrnci nebo kastrolu. Přidejte cibuli, česnek a pórek a smažte, až cibule zesklovatí.
- Přidejte nakrájený celer, mrkev a zalijte vodou. Přidejte kalíšek Knorr Bohatý bujón Kuřecí. Vařte pod pokličkou 10 minut.
- Přidejte brambory a sezónní zeleninu, podle chuti osolte a opepřete. Vařte do chvíle, až zelenina změkne.
- Přidejte rajčatový protlak, fazole z konzervy a provensálské bylinky. Nechte ještě chvíli povařit. Před servírováním můžete posypat nastrouhaným parmazánem.
Žádný nový komentář.