Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Provensálská zeleninová polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 25 minut 6 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Rozehřejte olivový olej ve velkém hrnci nebo kastrolu. Přidejte cibuli, česnek a pórek a smažte, až cibule zesklovatí.
  2. Přidejte nakrájený celer, mrkev a zalijte vodou. Přidejte kalíšek Knorr Bohatý bujón Kuřecí. Vařte pod pokličkou 10 minut.
  3. Přidejte brambory a sezónní zeleninu, podle chuti osolte a opepřete. Vařte do chvíle, až zelenina změkne.
  4. Přidejte rajčatový protlak, fazole z konzervy a provensálské bylinky. Nechte ještě chvíli povařit. Před servírováním můžete posypat nastrouhaným parmazánem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře