Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pstruh na cibuli

Hodnocení uživatelů:
20 minut 20 minut 1-2 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Pstruha vykucháme, očistíme od šupin, odstraníme hlavu. Bohatě rybu osolíme, lehce uvnitř posypeme citronovým pepřem. Cibule rozpůlíme a nakrájíme půlky na hrubší měsíčky. Na pánev dáme rozpustit máslo, do kterého přidáme lžičku oleje. Vložíme cibulové měsíčky a opečeme do sklovata.
  2. Nachystáme si pekáč, do kterého dáme pečící papír, na který položíme hromádku orestované cibule a na ni pstruha, kterého těsně před vložením do rozpálené trouby poprášíme na povrchu velmi jemně hladkou moukou.
  3. Vše pečeme v rozpálené troubě na vyšší výkon cca 30 minut. Jakmile je kůže pstruha zlatavá a voní po celé kuchyni je hotovo.
Tip: Podáváme s bramborem nebo jen s čerstvým chlebem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře