Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Pstruží filátka na másle
Hodnocení uživatelů :
10 minut
20 minut
2 porce Středně obtížné Ryby
Ingredience
- 2 kusy vykostěné filety ze pstruha
- dle chuti sůl
- dle chuti limetka
- dle chuti pepř
- dle potřeb máslo
- dle potřeb hladká mouka
- dle chuti tymián
Příprava
- Vykostěná filátka ze pstruha, očistíme – pinzetou vybereme případné zbytky kostí a z obou stran posolíme, opepříme a velmi lehce poprášíme hl. moukou.
- Do pánve si dáme 1 polévkovou lžíci přepuštěného másla, snítku tymiánu a lehce rozehřejeme. Vložíme pstruží filátka kůží dolů. Opékáme do zlatova, poté otočíme a opětovně opečeme do zlatova.
- Vhodnou přílohou jsou malé nové brambory opečené na másle a zdobené petrželkou.
Tip: Výborné je pokapat filátka na talíři šťávou z limetky.
Žádný nový komentář.