Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Pstruží filátka na másle

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 2 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Vykostěná filátka ze pstruha, očistíme – pinzetou vybereme případné zbytky kostí a z obou stran posolíme, opepříme a velmi lehce poprášíme hl. moukou.
  2. Do pánve si dáme 1 polévkovou lžíci přepuštěného másla, snítku tymiánu a lehce rozehřejeme. Vložíme pstruží filátka kůží dolů. Opékáme do zlatova, poté otočíme a opětovně opečeme do zlatova.
  3. Vhodnou přílohou jsou malé nové brambory opečené na másle a zdobené petrželkou.
Tip: Výborné je pokapat filátka na talíři šťávou z limetky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře