Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Ptáček

Hodnocení uživatelů:
20 minut 70 minut 4 porce Středně obtížné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 500 gramů hovězí maso
  • 2 kusy vajíčka
  • 4 kusy párky
  • 4 kusy okurky
  • 200 gramů anglická slanina

Příprava

Hovězí maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí a poklademe anglickou slaninou. Plníme párkem, vajíčkem a zabalíme do ptáčků. Do ptáčků můžeme dát cokoliv podle chuti. Ptáčky opečeme zprudka ze všech stran na trošce oleje, a dáme do pekáčku. Přiklopíme pokličkou a pečeme na 180 stupňů asi 1hod. Posledních 15 minut pečeme bez poklice.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře