Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Ptáček
Hodnocení uživatelů :
20 minut
70 minut
4 porce Středně obtížné Jemně pálivé S masem
Ingredience
- 500 gramů hovězí maso
- 2 kusy vajíčka
- 4 kusy párky
- 4 kusy okurky
- 200 gramů anglická slanina
Příprava
Hovězí maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí a poklademe anglickou slaninou. Plníme párkem, vajíčkem a zabalíme do ptáčků. Do ptáčků můžeme dát cokoliv podle chuti. Ptáčky opečeme zprudka ze všech stran na trošce oleje, a dáme do pekáčku. Přiklopíme pokličkou a pečeme na 180 stupňů asi 1hod. Posledních 15 minut pečeme bez poklice.
Žádný nový komentář.