Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rafaelo buchta

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 20 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

Těsto

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru krystal
  • 1/2 hrnku oleje
  • 1 hrnek mléka
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva

Posyp na těsto

  • 1 hrnek Kokosu
  • 1/2 hrnku moučkového cukru

Na již upečené

  • 400 mililitrů 40% šlehačky

Příprava

  1. Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady a nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a do další mísy si smícháme kokos a moučkový cukr.
  2. Plech s buchtou dáme na 5 min péct na 190°C a pak ho vyndáme.
  3. Na buchtu která se pekla jen 5min nasypeme připravenou směs z kokosu a moučkového cukru. Plech dáme znovu péct na cca 25min.
  4. Když už je buchta upečená, tak na ještě teplou nalijeme šlehačku a je hotovo už jen necháme vychladnout a můžeme jíst.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře