Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rajská polévka na víně

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 25 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 1.50 litrů voda
  • 10 dekagramů rajčatový protlak
  • 20 dekagramů žampióny
  • 0.50 skleničky suché bílé víno
  • 2 dekagramy pšeničná mouka
  • 10 kusů olivy plněné paprikou
  • 3 kostky Knorr Bujón Slepičí
  • 1 špetka pepř

Příprava

  1. Ze 3 kostek Knorr Bujón Slepičí a vody uvařte vývar.
  2. Rajčatový protlak dejte na rozehřátou pánev a za stálého míchání osmažte.
  3. Očištěné a o opláchnuté žampióny nakrájejte a následně orestujte na pánvičce s olejem. Přidejte postupně mouku a osmažte.
  4. Žampióny přidejte k vývaru spolu s rajčatovým protlakem, vínem a olivami. Vařte 10 minut, dochuťte kořením Knorr Aromat. Polévku servírujte s nudlemi nebo s rýží a posypané petrželovou natí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře