Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Ražniči z nilského okouna v brusinkovém těstíčku

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 1 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Filet z okouna naporcujeme na kostky přibližně stejné velikosti. V misce si uděláme těstíčko z jedné lžičky brusinkové marmelády, bílku a hl. mouky.
  2. Kostky okouna posolíme a napichujeme na špejli. Vzniklé rybí ražničí obalíme v těstíčku a vkládáme do rozpálené vyšší vrstvy oleje a smažíme.
  3. Podáváme s bramborami uvařenými ve slupce, které po uvaření nařízneme, vložíme klínek másla a posypeme čerstvě nasekanou petrželovou natí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře