Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Ředkvičková omáčka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Kostku Knorr Bujón Zeleninový uvařte v 1,5 sklenici horké vody. Ředkvičky umyjte a nastrouhejte na struhadle s velkými oky.
  2. Přidejte jíšku za energického míchání metličkou. Vařte cca 10 minut.
  3. Ke konci vaření přidejte smetanu, vařte, dokud se vše nespojí a omáčka nezíská vyhovující konzistenci.
  4. Odstavte omáčku z ohně. Přidejte umyté a nastrouhané ředkvičky.
  5. Posekejte petrželovou nať a česnek, přidejte je k omáčce. Servírujte ihned, zejména k rybám.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře