Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Restovaná játra - jak je připravuji já

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 45 minut 4-6 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 1 kilogram vepřových jater nebo hovězích jater
  • 1 kus cibule
  • 1 lžička Knorr Aromat
  • 1 lžička mletého pepře
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička mleté papriky

Příprava

  1. Cibuli nakrájíme na drobno, játra na nudličky.
  2. Cibuli osmahneme na oleji, dáme na ní játra. Promícháme a podlijeme vodou. Opepříme.
  3. Když se voda vyvaří, doplníme ji.
  4. Když jsou játra téměř hotová, tak je osolíme a dochutíme Knorr Aromatem a paprikou. Dovaříme je.
Tip: K jídlu se dobře hodí rýže nebo tarhoňa.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře