Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Restovaný hermelín v alpské šunce

Hledáte tip na rychlou večeři nebo pohoštění? Zkuste hermelín v kabátku z alpské šunky podavaný s majonézou a křupavou bagetkou!
Hodnocení uživatelů:
10 minut 15 minut 2 porce Snadné

Ingredience

Příprava

  1. Hermelín lehce potřeme olivovým olejem, zejména proto, aby nám na něm lépe držela alpská šunka. Po potření hermelín tedy obalíme do kabátku z alpské šunky (dle šířky plátku použijeme jeden nebo dva).
  2. Rozpálíme si teflonovou pánev a obalená kolečka hermelínu v alpské šunce do ní vložíme. Opékáme, až je šunka křupavá – cca 3 minuty z každé strany. Na talíř si nakrájíme jarní cibulky na kousky velikosti nám vyhovující a na vyrobené cibulkové „lůžko“ položíme zlatavě orestované hermelíny se šunkou.
Tip: Podáváme s křupavou bagetkou – nejlépe čerstvě rozpečenou. Dle chuti můžeme přidat tatarku nebo jemnou majonézu Hellmann's
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře